Győr: Magyar hús

Szeretettel köszöntelek a Győri Közösség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1296 fő
  • Képek - 960 db
  • Videók - 292 db
  • Blogbejegyzések - 296 db
  • Fórumtémák - 48 db
  • Linkek - 517 db

Üdvözlettel,

Győri Közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Győri Közösség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1296 fő
  • Képek - 960 db
  • Videók - 292 db
  • Blogbejegyzések - 296 db
  • Fórumtémák - 48 db
  • Linkek - 517 db

Üdvözlettel,

Győri Közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Győri Közösség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1296 fő
  • Képek - 960 db
  • Videók - 292 db
  • Blogbejegyzések - 296 db
  • Fórumtémák - 48 db
  • Linkek - 517 db

Üdvözlettel,

Győri Közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Győri Közösség közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1296 fő
  • Képek - 960 db
  • Videók - 292 db
  • Blogbejegyzések - 296 db
  • Fórumtémák - 48 db
  • Linkek - 517 db

Üdvözlettel,

Győri Közösség vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recessziós környezetben, amikor a szokásosnál is jelentősebb az árverseny, a húshamisítási esetek is gyakoribbak. A tavaly hazánkbannetwork.hukikötött átcímkézett húsokról nem lehetett egyértelműen megállapítani, hogy miből készültek, mert az ellenőrzéseket megelőzően már megették azokat. Aztán a sorozatos európai botrányok után bebizonyosodott, hogy a magyarok is eszik a lovat, tudtuk nélkül. Ezekben az esetekben azonban, félrevezetett vállalkozók és megtévesztett kereskedők láncán keresztül kerültek magyar asztalra a kérdéses eredetű ételek. A Magyar húsiparnak köztudomásúlag van egy fehérgalléros bűnözői köre, mely felelőssé tehető a hasonló csalásokért. A morális válságon kívül a recessziós környezet is kiváltó ok, hogy ilyen esetek előfordulhatnak. A szoros árverseny miatt, hogy versenyképességüket megőrizzék, arra kényszerülnek, hogy vállalják a minőségromlást is.

 

 

Ezért megvásárolnak olyan, irreálisan olcsó alapanyagot is, amit normális esetben nem tennének meg. „Elvesztették egészséges gyanúérzetüket, csak hogy a piaci versenyben képesek legyenek fennmaradni"

 

Címkék: belföldi hírek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu